Персей

Борсата купува помагала на издателство Персей!

7.99 лв.
ИздателствоПерсей Вид на изданиетоПомагало АвториПламен Тотев, Миглена Севдалинова, Светослав Минчев Година на тираж2019 ISBN9786191610266
12.90 лв.
ИздателствоПерсей Вид на изданиетоТестове, Помагало АвториСветлозар Георгиев Година на тираж2019 ISBN9786191612185
9.98 лв.
ИздателствоПерсей Вид на изданиетоТестове, Помагало АвториПламен Тотев, Светлозар Георгиев Година на тираж2018 ISBN9786191611744
7.99 лв.
ИздателствоПерсей Вид на изданиетоТестове АвториПламен Тотев, Миглена Севдалинова Година на тираж2017 ISBN9786191611492
7.99 лв.
ИздателствоПерсей Вид на изданиетоПомагало АвториСветлозар Георгиев Година на тираж2013 ISBN9786191610150
9.98 лв.
ИздателствоПерсей Вид на изданиетоПомагало АвториПламен Тотев, Светлозар Георгиев Година на тираж2020 ISBN9786191612161
9.98 лв.
ИздателствоПерсей Вид на изданиетоПомагало АвториПламен Тотев, Миглена Севдалинова, Светлозар Георгие Година на тираж2017 ISBN9786191611508
14.99 лв.
ИздателствоПерсей Вид на изданиетоТестове АвториСветлозар Георгиев Година на тираж2021 ISBN9786191612604
12.99 лв.
ИздателствоПерсей Вид на изданиетоПомагало АвториСветлозар Георгиев Година на тираж2020 ISBN9786191612352
ВИД НА ИЗДАНИЕТО