Връщане и замяна

Политика за връщане и замяна

1 Опаковайте всички елементи в оригиналната опаковка. Елементите, купени като комплекти, трябва да бъдат върнати в комплекти.

2 Попълнете формуляра за заявка за връщане, приложен към поръчката.

3. Прикачете копие от чека за продажби, посочете банковата сметка за възстановяване на дължимата сума.

4Изпратете колета на този адрес:
Бургас офис на Еконт - Роял за Борсата.нет до поискване

5 След като изпратите пратката, моля, уведомете ни за това, като изпратите имейл на office@borsata.net
Допустимост на артикули за връщане или замяна
Клиентите имат право да върнат закупените артикули, без да посочват причината в рамките на 14 (четиринадесет) календарни дни от момента на получаване на тези артикули от Продавача или Представителите на Продавача. Артикулите могат да бъдат върнати, ако
техните потребителски свойства, фабрични етикети и състояние на готовност за продажба са запазени.

За да върнат артикулите, Клиентите трябва да представят копие на доказателството за покупка и да попълнят формуляра за заявка за връщане.

Клиентите имат право да откажат да вземат артикули и да поискат възстановяване на пари. В този случай Артикулите трябва да бъдат върнати на Продавача и техните потребителски свойства, фабрични етикети и състояние на готовност за продажба да са запазени.

За да върнете артикулите, трябва да представите копие на доказателството за покупка и да попълните формуляра за заявка за връщане.

Нашата политика за връщане и възстановяване на суми е описана по-горе. Според закона магазините са задължени да публикуват своята политика за възстановяване.